رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنی های غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است و از رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی ( مثل خورش قیمه ، آبگوشت و … ) استفاده می شود. درست کردن رب گوجه فرنگی در منزل علاوه بر اینکه باعث می شود رب گوجه فرنگی غلیظ تر و با کیفیت تری داشته باشید به دلیل عدم وجود مواد نگه دارنده برای سلامتی خانواده نیز بهتر است.
درباره این سایت