طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و سیب زمینی , دستور سالاد اندونزی با قارچ و مرغ , xvc jidi shghn hkn kcd

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی از انواع سالاد های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشوری اندونزی می باشد. این سالاد شباهت زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی دارد و با مواد متنوعی در کشورهای مختلف تهیه می شود.

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اندونزیایی می توانید برای ۴ نفر سالاد اندونزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد اندونزی

  • هویج ۲ عدد
  • ذرت نصف پیمانه
  • خیار شور ۴ عدد
  • کالباس نصف پیمانه
  • کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • کلم برگ سفید ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

برای تهیه سالاد اندونزی خوشمزه ابتدا کلم قرمز و کلم سفیدها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و به صورت نوارهایی باریک و رشته ای خرد می کنیم

و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و کنسرو ذرت و نخودفرنگی را به آن اضافه می کنیم(اگر در منزل نخودفرنگی و یا ذرت داشتید می توانید در آب جوش بریزید و کمی نمک به آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا بجوشند و نرم شوندو به سالاد اضافه کنید)

هویج ها را بهتر است پوست نگیریم و خوب می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز به صورت نگینی خرد می کنیم و در بخار پز می گذاریم تا بپزند.می توانید برای زیباتر شئن سالاد هویج ها را ابتدا بخار پز کنید و بعد با قسمت درشت رنده کنید و به سالاد اضافه کنید.

سپس کالباس را خام و یا سرخ می کنیم و به صورت رشته ای خرد می کنیم و به مواد سالاد می افزاییم و خیار شورها را با قسمت متوسط رنده می کنیم و کنار می گذاریم تا آب که انداخت آب آن را بیرون می ریزیم و به سالاد اضافه می کنیم

و سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و به سالاد می افزاییم و خوب مواد سالاد و سس را زیر و رو می کنیم تا همه نقاط سالاد آغشته به سس شود و روی کاسه را باسلفون می پوشانیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس خودش را بگیرد.نوش جان


وب تفریحی یادگاری

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سالاد ,اندونزی ,تهیه ,کنیم ,مواد ,پیمانه ,سالاد اندونزی ,تهیه سالاد ,مواد لازم ,سالاد اضافه ,اضافه کنید ,تهیه سالاد اندونزی ,سالاد اندونزی خوشمزه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عسل سیتی honarehzendegi.parsablog.com دانشنامه فرش paymentbal گروه برق فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش اشنویه netkushadasi.parsablog.com صوت السماء - استاد عبدالباسط دانلود آهنگ جدید