طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از انواع سالاد های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشوری اندونزی می باشد. این سالاد شباهت زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی دارد و با مواد متنوعی در کشورهای مختلف تهیه می شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اندونزیایی می توانید برای ۴ نفر سالاد اندونزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور تهیه سالاد اندونزی
برای تهیه سالاد اندونزی خوشمزه ابتدا کلم قرمز و کلم سفیدها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و به صورت نوارهایی باریک و رشته ای خرد می کنیم
و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و کنسرو ذرت و نخودفرنگی را به آن اضافه می کنیم(اگر در منزل نخودفرنگی و یا ذرت داشتید می توانید در آب جوش بریزید و کمی نمک به آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا بجوشند و نرم شوندو به سالاد اضافه کنید)
هویج ها را بهتر است پوست نگیریم و خوب می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز به صورت نگینی خرد می کنیم و در بخار پز می گذاریم تا بپزند.می توانید برای زیباتر شئن سالاد هویج ها را ابتدا بخار پز کنید و بعد با قسمت درشت رنده کنید و به سالاد اضافه کنید.
سپس کالباس را خام و یا سرخ می کنیم و به صورت رشته ای خرد می کنیم و به مواد سالاد می افزاییم و خیار شورها را با قسمت متوسط رنده می کنیم و کنار می گذاریم تا آب که انداخت آب آن را بیرون می ریزیم و به سالاد اضافه می کنیم
و سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و به سالاد می افزاییم و خوب مواد سالاد و سس را زیر و رو می کنیم تا همه نقاط سالاد آغشته به سس شود و روی کاسه را باسلفون می پوشانیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس خودش را بگیرد.نوش جان
درباره این سایت